HEMAHeythuysen

 • fotosnelservice online
 • gordijnen
 • fotosnelservice in de winkel
 • bestelling afhalen in de winkel

info

Dorpstraat 35
6093 EA Heythuysen
NL

Openingstijden

Dag van de weekTijden
Maandag09:00 - 18:00
Dinsdag09:00 - 18:00
Woensdag09:00 - 18:00
Donderdag09:00 - 18:00
Vrijdag09:00 - 19:00
Zaterdag09:00 - 17:00
ZondagGesloten
HEMA winkel Heythuysen

info

Dorpstraat 35
6093 EA Heythuysen
NL

de HEMA pas

Het hele jaar door sparen voor extra korting, gratis producten en limited editions. Direct 10% welkomstkorting en 25 punten bij de start. Spaar met elke euro 1 punt.

over HEMA Heythuysen

Bij HEMA Heythuysen maken we het dagelijks leven leuker, makkelijker en beter. Omdat HEMA meer dan 550 winkels door heel Nederland heeft, is er altijd een winkel in de buurt voor bijvoorbeeld baby- en kinderkleding, cosmetica of beddengoed. We maken kwaliteit en design beschikbaar voor iedereen. HEMA maakt alle producten zelf en dat zie je overal in terug. In onze sokken en ons ondergoed, maar ook in onze schoolspullen en kantoorartikelen. Daarnaast werken wij hard om duurzaamheid toegankelijk te maken. Al onze thee, koffie en chocolade draagt het Rainforest Alliance keurmerk of het Fairtrade keurmerk. Voor kleding en textiel zoals truien en handdoeken gebruiken we alleen duurzaam katoen. Echt HEMA.

in deze winkel

 • kleding gezin

  kleding

  Van luchtige jurkjes tot huispakken en van overhemden tot regenkleding. Wat je stijl ook is, je vindt het bij HEMA.
 • Product Image

  gordijnen

  Maak het donker in je slaapkamer met verduisterende gordijnen. Of creëer een gezellige sfeer in de woonkamer met transparante plisségordijnen in diverse kleuren.
 • kind met speelgoed

  speelgoed

  Van knuffels tot knutselspullen en van puzzels tot poppenhuizen. Ruim assortiment aan speelgoed voor alle leeftijden.
 • twee baby's met knuffel

  baby

  Van de liefste kleertjes tot knuffels en van rompers tot hydrofiele doeken. Ook aan baby verzorgingsproducten geen gebrek. Ga snel naar de winkel en ontdek het ruime assortiment aan babyproducten.
 • lingerie van HEMA

  lingerie

  Of je nou op zoek bent naar naadloos ondergoed, of naar ondergoed wat juist gezien mag worden: voor elk moment en voor iedereen wat wils.

werk aan de winkel

Team HEMA fikst het met elkaar. De drijvende kracht van de HEMA winkel is het team. We staan voor een gezamenlijke uitdaging: bouwen aan een prachtig merk, een beter alledaags leven en een mooiere wereld voor iedereen. Daar komen we bij HEMA iedere dag ons bed voor uit. Kortom: er is werk aan de winkel. We kunnen jouw hulp dan ook vast goed gebruiken! Bouw je mee?

veel gestelde vragen

nabijgelegen locaties